Årsresumé 2013

2013 har varit ett av de bästa åren på länge. Jag har varit med om så mycket roligheter och fått uppleva helt fantastiska saker! 
Januari-Mars 
De första månaderna är rätt sega, skolan drar igång igen och det blir en massa plugg. Har mysiga hemmakvällar med mina vänner, vilket behövs bland allt pluggande. Februari blir även det en seg månad, skönt med ett sportlov mitt i allt i alla fall. Dock så består sportlovet av en hel del pluggande även de.. Trist start på året! Mars ser likadan ut. 
 
April 
I april drar praktiken igång, jag får vara på ett gruppboende för äldre här i stan och jag trivs som handen i handsken. Får en underbar handledare och kommer nära de boende, älskar mina gamlingar. 4 veckor går dock väldigt fort, vilket är trist när man trivs så bra. En Takida-konsert kläms även in i april-månad, bland det bästa jag varit på. Gåshud beskriver kvällen. 
 
Maj 
Nu är vi redan inne i maj, börjar månaden med att gå på ännu en konsert. Denna gång Bon Jovi på Stockholm stadion, min första riktiga konsert jag varit på, häftigt! Har en grym kväll tillsammans med mina föräldrar, bland tusentals andra människor, hehe. 31 maj flyttar vi, till en perfekt lägenhet mitt i stan. Trivs hur bra som helst, himla skönt att bo centralt. Här vill jag bo länge!
 
Juni 
Juni och äntligen sommarlov! Börjar juni med att plugga en hel del körkortsteori, övningskör i princip konstant. Körkortet är det enda jag har i huvudet. Runt midsommar åker jag och mina föräldrar upp till Mora där vi har hyrt en stuga för 1 vecka. Skönt att komma iväg ett tag, bara slappna av och njuta av sommaren. Dock är det mer regninga dagar än soliga, som vanligt haha. Tar tåget hem några dagar in på veckan, vill hem och se på cityfestivalen där min favorit Darin uppträder. Nause och John de Sohn uppträder också. Min fina vän Elin sover hos mig och vi har tre sjukt roliga dagar tillsammans. 
 
Juli
Juni tar slut och vi välkomnar juli. Vädret är fantastiskt och jag och mina kompisar åker till en badgrop och badar och grillar. Supertrevligt! Någon helg efter åker vi även till Gröna Lund för en heldag. Vi åker allt man kan tänkas åka och vi har det hur kul som helst. Efter denna helg är det slut på ledigheten för ett tag. Börjar nämligen sommarjobba på ett servicehus för äldre. Detta pågår i 4 veckor och som sagt, 4 veckor går fort när man har roligt. Så fort så vi redan hamnat i augusti.
 
 
Augusti
Augusti är här och jag fyller 18 år! Det firas med att gå på restaurang med mina föräldrar och den första lagliga cidern dricks, då känner man sig mallig minsann. ;) Samma vecka firar även släkten mig vilket jag tycker var väldigt trevligt, inte ofta man träffar hela släkten. Kvällen avslutas med en krogendebut, så jäkla kul. På krogen kommer jag hänga ofta framöver. Dagen efter packas resväskan, jag och en kompis har en vecka på Bulgarien framför oss. Vädret är på topp och vi har en grym vecka med massa sol och bad! När vi kommer tillbaka till Sverige börjar skolan igen, vart tog sommaren vägen? När jag kommer hem blir jag firad av mina underbara vänner. Sedan så fortsätter körkortpluggandet. Och den 26 augusti tar jag KÖRKORT. Bästa jag gjort. 
 
September
Nu var hösten här, fast med sommarväder. September bjuder också på många roligheter. Börjar månaden med att få reda på att jag blivit antagen till att få åka på praktik till Irland i TRE veckor i höst. Den lyckan. Får även reda på att jag fått jobb som vårdbiträde på bemanningstjänst. Det går bra nu! En av min bästa vänner fyller även 19 år, det firar vi med en trevlig hemmafest med både god mat, dryck och roliga spel. Nån helg efter fyller ännu en utav mina bästa vänner år. Det firas med krogendebut för henne, och vi har en himla rolig kväll/natt med massa dans!
Oktober
Oktober börjas med en fest. Ännu en utav min bästa vänner fyller år, det firar vi med en krogendebut för henne! Vi dansar tills fötterna blöder men kul, det har vi! Annars händer inte så mycket denna månad. Längtar efter praktiken på Irland mer och mer och plugget tar upp det mesta av tiden. Får även äran att träffa Lasse Gustavsson över en intervju angående hans svåra brännskada, fantastisk människa. Tar ett break och åker upp till Säfsen med mina föräldrar, bara njuter av livet mitt ute i ingenstans. Välbehövligt.
 
 
November
Månaden börjar med en ihopslagen halloweenfest/födelsedagsfest med massor utav trevligt folk. Det bjuds på god dricka, massor utav roliga lekar och en utgång bestående av en hel del dans. Denna månad lyfter även planet mot Irland med 7 underbara tjejer. 3 veckor med praktik, är på en skola för barn med funktionshinder. Lärorikt. Spännande. Fantastiskt. Tiden på Irland var underbar. 
 
December
Kommer hem från Irland i mitten på december. En bal på stadshotellet här i Västerås väntar. En utav de bättre dagarna i mitt liv. Kände mig så vacker. Och det serveras god mat, tre-rätters dessutom. Dansar natten lång. Dagen efter kommer det efterlängtade jullovet. Lovet består av jobb, i lagom mängd hehe. Julafton spenderas hemma hos farmor med hennes fantastiska julbord, får även fantasiska julklappar! På juldagen står utgång på schemat. Blir en trevlig kväll med fina vänner. Årets sista dag firas med en tre-rätters tillsammans med mina föräldrar, sen blir det en utgång tillsammans med mina favoriter. 
 


Postat av: Amanda

Låter som du haft ett bra år! Jättefin blogg!

2014-01-05 @ 09:58:54
URL: http://amandanygren.devote.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihÂg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se